Antrenamente de fotbal pentru copii 

Antrenamentele de fotbal pentru copii sunt diferite de cele pentru juniori. Copiii sunt mai mici si au nevoie de mai multa atentie si responsabilitate, astfel incat antrenorii trebuie sa-si adapteze tehnicile si strategiile in functie de varsta si abilitatile lor.

Antrenamentele de fotbal pentru juniori sunt mai intense si se concentreaza pe dezvoltarea abilitatilor lor tehnice si tactice. Acestea includ exercitii specifice pentru a le permite juniorilor sa se adapteze la nivelul de joc mai ridicat si sa se pregateasca sa joace in competitii.

_________________________________________________________________________________________________________________________

Grupa 5/6 ani

______________________________

Clasele pentru aceasta grupa de varsta se concentreaza pe coordonare. Mai mult, inca din aceasta etapa, recunoastem talentele individuale si lucram pentru a le lasa sa straluceasca.

Grupa 7/8 ani

______________________________

In aceasta grupa de varsta, copiii invata fotbalul mai ales prin activitati și jocuri, familiarizandu-se cu tehnicile de baza. 

Grupa 9/10 ani

______________________________

Controlul mingii, driblingul, capacitatea de observare, orientarea spatiala, loviturile si luarea deciziilor la fata locului sunt cateva dintre abilitatile cheie pe care le perfectionam la acest nivel.

Grupa 11/12 ani

______________________________

Ne concentram pe capacitatea de a juca cu ambele picioare la fel de bine, dezvoltam orientarea lor spatiala și lucram la schimbarea ritmului si directiei jocului.

Beneficiile antrenamentelor individuale pentru copii:

√          Focus 100% pe durata intregului antrenament

√          Se incetineste, se analizeaza si se corecteaza greselile.

√          Se antreneaza specific nevoilor copilului tau.

√          Practica individuala le permite copiilor sa-si asume dezvoltarea, deoarece primesc feedback si indrumari de la un antrenor in permanenta

√          Oportunitatea de a-si dezvolta increderea in sine si autorespectul datorita asimilarii mai rapide a exercitiilor

√          Cresterea rezistentei fizice datorita intensitatii antrenamentului (timpii de repaos dintre exercitii sunt mult mai mici)