Un club de fotbal pentru copii! 

In centrul identitatii noastre de club sta capacitatea de a creste copii talentati. Clubul Asterra Bucuresti pune la dispozitia celor mici un cadru prietenos și profesionist in care ei se pot bucura de fotbal. Sub atenta indrumare a antrenorului, licentiat la cel mai inalt nivel (Uefa PRO), copiii cu varste cuprinse intre 4 și 13 ani se pregatesc pentru competitii, invata si se dezvolta continuu.

Antrenamentele sunt regulate, se tin pe teren acoperit si nu sunt influentate de conditiile meteo. Acestea sunt structurate pe grupe in functie de varsta si nivelul de experienta.

Suntem inscrisi in campionatul organizat de Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti, participam frecvent la competitii si oferim copiilor ocazia de a face parte dintr-o comunitate si de a reusi impreuna.

Suntem o scoala de fotbal focusata pe indeplinirea obiectivelor pe termen lung, indiferent de rezultatele pe termen scurt.

Despre ASTERRA BUCURESTI

Asterra Bucuresti –  Dezvoltarea copiilor

  • Prima etapa de dezvoltare fundamentala in fotbal se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani. Ne axam pe introducerea tuturor elementelor necesare implementarii corecte a bazelor driblingului, paselor, suturilor si controlului. Cei mici vor incepe sa-si dezvolte miscarea si abilitatile motorii esentiale prin exercitii de echilibru si agilitate. Oferirea unei atmosfere pozitive si distractive menite sa promoveze angajamentul timpuriu si bazele unui interes pe tot parcursul vietii pentru fotbal este esentiala in aceasta faza.
  • Etapa a 2-a de dezvoltare fundamentala se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 9 si 12+ ani. Aceasta a doua etapa de dezvoltare vizeaza doua niveluri de joc cu grupele de varsta 7 v 7 (U9 – U10) si 9 v 9 (U11 – U12). Obiectivul acestei faze este de a dezvolta jucatori creativi dotati cu setul de abilitati necesare pentru a avea succes in situatii 1 v 1. Acest lucru se realizeaza prin aplicarea unor elemente de nivel mai avansat bazate pe repetitie si exercitii de viteza si agilitate adecvate varstei. Stapanirea mingii si dezvoltarea unei mentalitati in care jucatorii incearca sa maximizeze oportunitatile mai degraba decat sa minimizeze riscurile sunt esentiale in aceasta faza.

Fie ca esti persoana fizica sau juridica, te poti implica fara nici un cost direct. Redirectionarea unei parti din impozit este foarte simpla. Afla cum poti ajuta […]

Formarea copiilor in clubul de fotbal Asterra porneste de la ideea ca parintele, jucatorul și antrenorul au toti aceiasi responsabilitate, dar rolurile lor sunt […]