Scoala de fotbal Asterra Bucuresti!

Suntem un club nascut din pasiune pentru fotbal. Iubim ceea ce facem! Fiecare copil are cu siguranta ceva special – o abilitate definitorie. Rolul nostru este sa descoperim acea abilitate si sa o dezvoltam.

Antrenamentele de fotbal marca Asterra se desfasoara intr-un mediu pozitiv, sigur si profesionist in care copiii sa poata prospera. Obiectivul nostru principal este dezvoltarea pe termen lung a copiilor din punct de vedere tehnic, tactic, fizic si mental. Din acest motiv, succesul nostru ca organizatie se masoara in primul rand prin capacitatea noastra de a dezvolta la maximum potentialul fiecarui copil, atat pe teren, cat si in afara acestuia.

Asterra functioneaza ca un club. Apreciem familia, iar cultura noastra are ca scop aducerea jucatorilor nostri si a familiilor lor impreuna pentru a crea o comunitate puternica, fericita si sanatoasa, in care sa primeze empatia si respectul reciproc.

“In spatele fiecarei lovituri de minge trebuie sa existe un gand.”

– Denis Bergkamp –

“Succesul nu este intamplator. Este munca grea, perseverenta, invatare, studiu, sacrificiu si, mai ales, dragoste pentru ceea ce faci sau inveti sa faci.”

– Pele –

“Echipele nu invata. Jucatorii din echipe invata. Dezvoltarea este un proces individual chiar si in contextul unui joc de echipa.”

– Johan Cruyff –

Hai la fotbal!

Antrenamentele scolii de fotbal Asterra Bucuresti sunt concepute pentru a-i ajuta pe copii sa progreseze constant. Construim un mediu echilibrat, in care cei mici descopera placerea de a juca fotbal. Incurajam practicarea sportului si dorim sa insuflam copiilor un interes continuu pentru sport.

Mijloacele de care dispunem pentru dezvoltarea echilibrata a copiilor sunt:

√ antrenamente de fotbal de calitate,
√ materiale de lucru moderne,
√ baza sportiva cu facilitati premium si teren acoperit,
√ profesor de top licentiat Uefa PRO
√ focus pe educatie.

Punem accent pe dezvoltarea mobilitatii, motricitatii, atentiei, coordonarii, pe folosirea ambelor picioare in joc, pe invatarea corecta a tehnicilor de baza si pe modelarea unui caracter puternic. Cresterea individuala pentru fiecare copil intr-un sport de echipa inseamna in primul rand perseverenta si sportivitate.

Sciala de fotbal Asterra Bucuresti antreneaza copii cu varste cuprinse intre 4-13 ani la nivel de initiere sau performanta prin metode adecvate fiecarei varste, menite sa ajute fiecare copil sa isi atinga potentialul maxim.

Dezvoltam aptitudini, cladim atitudini!  

Prin joaca, fiecare copil va arata voua ca parinti de ce este atras. Fiecare copil atras de o minge vine la noi cu anumite aptitudini. Rolul nostru ca profesori este sa descoperim acele aptitudini si sa le perfectionam astfel incat fiecare star Asterra sa straluceasca in modul lui unic.

La scoala de fotbal pentru copii Asterra Bucuresti fiecare antrenament este gandit pentru dezvoltarea individuala a fiecarui copil in parte astfel incat acesta sa sa isi poata perfectiona cat mai bine calitatile individuale.

Pornim de la principiul ca fiecare copil are anumite abilitati si ne concentram pe identificarea si perfectionarea lor. In acelasi timp, prin antrenament, incercam sa eliminam punctele slabe si temerile celor mici.

Rolul Asterra Bucuresti este sa dezvolte aptitudini.

Iar pentru a fi un jucator de fotbal complet fiecare copil are nevoie de un caracter frumos si o atitudine corecta vis-a-vis de invatare, perseverenta, munca si modul in care isi trateaza adversarul.

Alaturi de baieti care sunt pasionati de fotbal, incurajam integrarea in echipa noastra a fetelor care aduc un plus de valoare important fiecarei echipe de copii.

Fiecare antrenament este intens si pregatit cu atentie pentru optimizarea si eficientizarea timpului petrcut impreuna.

Rolul Asterra Bucuresti este sa cladeasca atitudini.

_______________________________________________________________________________________________________________________

In centrul identitatii noastre de club sta capacitatea de a creste copii talentati. Clubul Asterra Bucuresti pune la dispozitia celor mici un cadru prietenos si […]

Clubul de Fotbal Asterra Bucuresti urmareste sa consolideze dragostea pentru sport in randul copiilor, sa le dezvolte abilitati tehnice si tactice, […]