Echipa tehnica Asterra

 Asterra Bucuresti este un club de fotbal pentru copiii care iubesc acest sport. Tot timpul anului facem inscrieri in grupe de fotbal pentru baieti si fete.

Ne bazam pe vasta experienta a antrenorului, Lucian Marinof, care a crescut generatii de campioni si care este de mai bine de 10 ani licentiat la cel mai inalt nivel – > UEFA PRO.

Terenul de antrenament

Alaturi de antrenor un rol foarte de important in alegerea unui club de fotbal pentru copii il au si conditiile de antrenament.

In alegerea terenului de antrenament pentru fotbal am tinut cont de faptul ca nu pot fi controlate conditiile meteo si ca avem o responsabilitat asumata – cea  de a desfasura antrenamentele indiferent de starea vremii.

Materiale de antrenament

La fel ca in orice domeniu si resursele materiale utilizate in fotbalul evolueaza constant.

Tinem pasul cu tehnologia si facem tot ce putem ca sa punem la dispozitia celor mici cele mai calitative si performante materiale de antrenament, astfel incat sa maximizam calitatea timpului petrecut la antrenament.

Echipament Asterra

Este important ca toți jucătorii unei echipe să poarte același echipament deoarece acest lucru le oferă o unitate și o identitate comună.

Purtarea unui echipament identic cu al colegilor, inclusiv la antrenament, ii ajuta sa isi distingă foarte ușor coechipierii pe teren. In plus echipamentul comun ajuta antrenorul sa formeze grupuri de lucru in functie de obiectivele fiecarui antrenament.