implicarea TA conteaza! 

Fie ca o faci pentru copilul tau, pentru copilul unui prieten fie din dragoste pentru sport, orice ajutor conteaza.

Iti multumim ca esti aici si incerci sa afli cum poti ajuta!

O poti face simplu, prin redirectionarea unei parti din impozitul datorat.

persoane fizice 

Cei 3,5% din impozitul pe venit, sunt un instrument pe care tu il ai la indemana si prin care poti darui fara sa te coste nimic. In cazul in care nu redirectionezi acest procent, banii raman in posesia statului roman.

Poti completa formularul 230 daca in anul 2022 ai fost angajat sau pensionar. Prin completarea formularului, vei solicita statului roman sa redirectioneze catre Asterra 3.5% din impozitul pe venit pe care l-ai platit deja anul trecut. Termenul limita pentru completare este 25 mai 2023.

Cu ajutorul formularului 230 vom reusi sa oferim antrenamente gratuite copiilor talentati care isi doresc sa faca sport de performanta dar care nu au posibilitatea financiara sa faca acest lucru. Prin implicarea ta poti face un copil fericit!

In anul 2022 clubul Asterra Bucuresti a reusit sa ajute toti copiii care ne-au solicitat acest lucru. 10% din membrii nostri au beneficiat de acest program.

Ajuta-ne sa putem ajuta! Descarca formularul 230, completeaza-l si trimite-l pe adresa asterraclub@gmail.com. Daca ai nevoie de ajutor iti stam la dispozitie la numarul de telefon 0721.335.415

LINK FORMULAR 230

persoane juridice  

Orice firma platitoare de impozit pe VENIT sau PROFIT, are dreptul legal sa redirectioneze 20% din impozit catre Asociatia Asterra. Redirectionarea se face sub forma de sponsorizare si nu implica nici un fel de cost suplimentar al firmei tale.

Cu ajutorul sponsorizarilor ne dorim sa:

  • oferim antrenamente gratuite copiilor talentati care isi doresc sa faca sport de performanta dar care nu au posibilitatea financiara sa faca acest lucru.
  • trimitem copiii la cat mai multe turnee nationale si internationale
  • punem la dispozitia copiilor materiale de antrenament performante si un suport tehnic cat mai variat.

Ajuta-ne sa putem ajuta!

Pasii sunt extrem de simpli:

  • se semneaza un contract de sponsorizare cu suma indicata de contabilitate
  • se face viramentul sumei pe care doresti sa o daruiesti.
  • contabilul tau completeaza si depune declaratia F177 si va intocmeste procedura pentru deducerea sumei virate din impozitul datorat statului.

Asociatia Clubul Sportiv Asterra Bucuresti este inscrisa in Registrul Entitatilor de Cult. De fapt, 80% din impozit il platesti statului, iar 20% din impozit il virezi asociatiei.

Ai nevoie de alte informatii?

Iti stam la dispozitie oricand pe e-mail la adresa asterraclub@gmail.com sau la numarul de telefon: 0721.335.415

In centrul identitatii noastre de club este capacitatea de a dezvolta copii talentati, care joaca fotbal in stilul Asterra, un stil de fotbal de atac bazat  […]

Clubul de Fotbal Asterra Bucuresti urmareste sa consolideze dragostea pentru sport in randul copiilor, sa le dezvolte abilitati tehnice si tactice, […]