La aceasta varsta copiii sunt deja responsabili, motivati si interesati de a invata si de a deveni din ce in ce mai buni.


Antrenamente

Luni:

19:30 – 20:30

Marti:

19:30-20:30

Joi:

19:30-20:30


Informatii utile:

💲

Cotizatie lunara: 320 lei

🪑

Locuri disponibile: 5/20

📞

0721335415

Antrenamente de fotbal pentru copii de 11 si 12 ani

Tehnic – imbunatatirea abilitatilor individuale de dribling, pasele si sutul, fentarea adversarului si rotiri cu mingea

Mental – respectam reglementarile si regulile, dezvoltam capacitatea de comunicare intre jucatori, construim un sentiment de loialitate si unitate intre membrii echipei.

Fizic –  exercitii de ritm si mecanica de alergare, exerciții de izometrie pentru imbunatatirea echilibrului si a stabilitatii, exercitii de crestere a rezistentei

Tactic – apararea 1 la 1, rolul de atacant si de fundas central, acoperirea zonei, gruparea in atac si aparare.

Copiii la aceasta varsta ar trebui să atinga mingea cat mai mult posibil. Cu interiorul, exteriorul, cu varful, cu capul, cu pieptul, liniar si multidirectional. Ii dirijam sa priveasca in sus si sa fie constienti de ce se intampla in jurul lor deoarece au deja capacitatea de a urmari un obiect aflat in miscare.

Toti ar trebui sa stie regula de baza: Corpul face toata treaba in fotbal; primul pas in fotbal este CONTROLUL!

Postura corecta a corpului trebuie rafinata. Cel mai mare inamic al unui jucator de fotbal este preluarea defectuasa care apare atunci cand nu exista o dezvoltare tehnica corecta.

Este varsta la care jocul este esential. Se antreneaza in principal jocul pe cont propriu ce duce la invatare prin descoperirea de sine. Acum copii irespecta regulile jocului si inteleag rolul si responsabilitatile fiecaruia.