Inca de la aceasta varsta recunoastem talentele individuale si si lucram pentru a le lasa sa straluceasca.

Antrenamente

Luni

17:30 – 18:30

Marti

17:30 – 18:30

Joi

17:30 – 18:30

Individualizare

Programul de individualizare este optional si se stabileste individual cu antrenorul

Mai multe detalii

  • Cotizatie lunara: 320 lei
  • Locuri disponibile: 5

  • 0721.335.415

  • asterraclub@gmail.com

Pentru un copil de 5 ani incursiunea in lumea fotbalului poate fi o provocare deoarece invata cum sa combine atat abilitatile cat si regulile jocului. La aceasta varsta, de obicei, orice exercitiu ii plictiseste dupa 30 de secunde. Iar pentru a trece de acest obstacol, un antrenor are nevoie de rabdare si de multa experienta in antrenarea celor mici. La aceasta varsta fotbalul ar trebui sa fie o activitate distractiva care se intampla sa includa si mingea.

Crearea unui mediu vesel este obligatorie.
Se spune ca jucatorii la aceasta varsta sunt cei mai dificil de antrenat din cauza atentiei lor.

Cele mai bune abilitati ale unui antrenor pentru aceasta categorie de varsta sunt: rabdare, buna dispozitie, capacitatea de a vedea lumea prin ochii lor, de a vorbi limba lor si de a accepta ca jocul copiilor nu va semana deloc cu fotbalul.

Ce antrenam la aceasta varsta?

La aceasta grupa de varsta atentia nostra este indreptata catre dezvoltarea coordonarii si a atentiei. La varsta de 5 ani copiii au o capacitate scazuta de concentrare si atentie, sunt orientati catre propria persoana (eu, al meu, pentru mine) pot intelege reguli simple explicate pe scurt si demonstrate.

Din punct de vedere fizic incercam sa imbunatatim coordonarea ochi-mana si ochi-picior, aptitudinile de aruncare si prindere si echilibrul.

Este varsta la care obosesc usor dar isi revin repede

  • Concentrare
  • Atentie
  • Coordonare
  • Echilibru

Pot intelege si tine minte (sau nu): ce inseamna liniile desenate pe teren, in ce echipa sunt, ce au de facut.

Trebuie sa avem rabdare si sa radem impreuna cu ei.

Cand vor juca intr-o echipa nu vor juca de fapt cu colegii lor, iar un joc de 3 contra 3 se va fi un joc de 1 contra 5 deoarece toti vor vrea mingea in acelasi timp.